Baukster Trophy

Meedoen!

Baukster Trophy - Baukje wordt 50 jaar!

Donderdagochtend 21 mei 2020 om 10.30 uur verwelkomen Baukje & Dirk-Jan jullie bij restaurant Kolkzicht. Na het ontvangst zal er om 11.00 uur een uitleg over de Baukster Trophy gegeven worden, waarna wij om 11.15 uur zullen vertrekken richting een aantal bijzondere locaties. Deze bijzondere locaties houden we nog even geheim, maar we kunnen alvast wel verklappen dat de route ernaartoe prachtig gaat zijn! Uiteraard gaat de Baukster Trophy op 'de Baukje-stijl' ingevuld worden qua eten, drinken en gezelligheid...

Tijdens deze dag kunnen jullie punten verzamelen. Hoe? Dat horen jullie 's ochtends om 11.00 uur bij de uitleg. Rond 17.30 uur zal de eindstand van het klassement bekend zijn en huldigen Baukje & Dirk-Jan de winnaar maar is er ook gedacht aan de 'minder gelukkigen'.

Aangezien er een aantal dingen vooraf ingekocht en geregeld moeten worden hebben wij wat informatie nodig van jullie. Deze informatie ontvangen we graag via het inschrijvingsformulier onderaan de website.

Let op:
-Ieder team krijgt van ons een nummer. Bij de start, lunch en finishlocatie staat een pion met jullie teamnummer: parkeer je auto bij deze pion.
-Vul de gegevens hieronder zo compleet mogelijk in.

Aanmeldingsformulier

Bestuurder

Navigator

Auto

Aanmelden