24/29 maart '19

Heritage Iceland Tour '19

The offroad Iceland Tour 2019

Na de succesvolle editie in 2018 organiseren wij hem wederom in 2019! Vanaf zondag 24 maart tot en met vrijdag 29 maart trekken we de binnenlanden van IJsland in.

Wat staat er op het programma?

3 dagen lang IJsland verkennen in de meest extreme Land Rover Defender die je ooit zult hebben gezien. Met een sneeuwscooter IJsland verkennen. Tijdens deze trip zul je alle ins en outs van IJsland, haar historie en toekomst, van de privé tourguide te horen krijgen. Heerlijke lokale gerechten tijdens de uitgebreide diners en bbq. Prachtige natuur bekijken: van zwarte vulkaanstranden tot witte gletsjers en mooie watervallen.
En nog veel meer...

Tijdens dit event is er genoeg tijd en ruimte om foto's en filmpjes te maken.

Let op!
deze prijs is op basis van 2 personen in 1 auto. Wil je met meer dan 2 personen in 1 auto? Dat is geen probleem! Laat het ons weten en je krijgt van ons een aangepast voorstel.

Donderdag is de zogenoemde vrije dag: deze dag kun je vrij besteden! Wij hebben wel een aantal tips waarmee je deze vrije dag in kunt vullen. Bezoek de Blue Lagoon of ga mee in een privé vlucht boven IJsland! Interesse? Vink deze opties aan en wij nemen hierover contact met je op.