Lockdown Trophy '21

Drachten

Brasserie Oud Zuid, Binnen en Sondrio da Luca

De lente staat op het punt los te barsten en daarmee nemen we gelijk afscheid van een donkere periode. Hoe? Middels een heuse tourtocht door de provincie! Uiteraard gaat dit geheel volgens alle richtlijnen van het RIVM en aanvullende regels vanuit de overheid.

Tijdens de middagstop (ergens in Friesland) krijgt u een heerlijke lunch welke is verzorgd door Brasserie Oud Zuid. Nadat u de finishstreep bent gepasseerd ontvangt u een stevig gevulde borrelbox welke de koks van restaurant Binnen en Italiaans restaurant Sondrio de Luca hebben samengesteld. Een kleine hint: de finishstreep is niet het eind van de Lockdown Trophy...

Gedurende de dag ontvangt u van ons meerdere opdrachten welke u onderweg moet uitvoeren. Na afloop van de Lockdown Trophy maken wij van deze opdrachten een compilatie: de winnaar wint een compleet verzorgde overnachting bij het in 2021 volledig gerenoveerde Hotel Lauswolt te Beetsterzwaag!

Daarnaast schenken wij per deelnemend team een bedrag aan een goed doel in regio Drachten.

Let op: de Lockdown Trophy is geen rally: u kunt geen punten verzamelen middels gemiddelde snelheden, leeftijd auto of enig andere vorm van competitie.

De Lockdown Trophy is volgeboekt: als u zich inschrijft komt u op de reservelijst.