13 juni 2021

La Provence - bourgondische sloepentocht

Friesland

Welkom bij de 'La Provence - bourgondische sloepentocht'! Zondag 13 juni nemen wij jullie graag mee over de Friesche wateren.

We vertrekken met zijn allen rond 10.45 uur vanuit Eernewoude en zullen rond 16.30 uur in regio Eernewoude gezamenlijk afsluiten. Vooraf en na afloop is er ruim voldoende tijd om eventuele huursloepen op te halen en retour te brengen.

Vanaf het vertrekpunt krijgen jullie rijkelijk gevulde manden mee aan boord: hapjes, drankjes en nieuwe gerechten vanuit de keuken van La Provence bij jullie op de boot. Gedurende de dag zullen we jullie een aantal keren laten aanmeren. Tijdens deze momenten gaan wij op locatie bourgdondische proeverijtjes verzorgen.

We eindigen de dag gezamenlijk met een afsluitende borrel: midden op het water!

De tarieven:
-Vanaf €175,- op basis van 2 personen met een eigen sloep of boot.
-Geen sloep? Dat kunnen wij voor je faciliteren. Sloephuur incl. brandstof bedraagt €139,- en maximaal 6 personen op een huursloep.
-Wil je met meer dan 2 personen mee? Dat kan: ieder extra persoon kost €69,-.

Maximale diepgang voor eigen boot is 1,20 meter en maximale lengte is 10 meter.

Wij hebben 10 sloepen gereserveerd: op is op.

In de week van 13 juni besluit de organisatie of de Bourgondische Sloepentocht i.v.m. het weer kan plaatsvinden. Laat het weer dit niet toe dan is zondag 27 juni de back-up datum. Zelfde tijdstip en locatie.

Bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% btw.