Maandag 18 april

Fryslân Culinair Trophy 2022

Nederland

Meedoen!

Namens Fryslân Culinair heten wij u van harte welkom 18 april 2022!

Maandag 18 april organiseren wij, restaurant de Oranjetuin, restaurant Vis en Meer, restaurant de Hinde, restaurant it Posthûs, restaurant Jouster Tour, restaurant Zuiver Joure en Bistro Nijeholt, de Fryslân Culinair Trophy 2022.

's Ochtends starten de eerste deelnemende teams om 10.30 uur en beginnen aan de 180 kilometer lange Trophy door onze prachtige provincie. Onderweg rijdt u langs de deelnemende restaurants en gaat u genieten van heerlijke gerechten, alcoholvrije cocktails en heerlijke hapjes. Rond 17.30 uur rondt u de dag af bij het laatste restaurant waar u een heerlijke fles champagne in ontvangst neemt.

De spelregels?
-U ontvangt een routeboek waarin de route gedetailleerd is uitgewerkt,
-Het is geen snelheidswedstrijd: houdt u aan de maximale snelheid en overige verkeersregels.
-Bij elk restaurant is er een pauze voor u gereserveerd van 20 minuten. Vervolg hierna uw route.
-Uw startlocatie is niet uw finishlocatie: als u start bij restaurant nummer 1 dan is de finish voor u bij restaurant nummer 6. Wilt u toch nog doorrijden naar restaurant 1 om het rondje af te maken dan is dit geen enkel probleem!
-De fles champagne ontvangt u, samen met uw teamgenoot, bij het laatste restaurant.
-Het staat de organisatie vrij om u op een andere locatie of tijdstip te laten starten dan dat door u is aangegeven. Dit zal worden gedaan om de spreiding van het deelnemersveld te optimaliseren.
Aanmeldingsformulier