Bourgondische Sloepentocht '23

Nederland

Editie 3: zijn jullie er klaar voor?

Meedoen!

Wat een feest was editie 2! Voor editie 3 hebben we een prachtig programma uitgewerkt. De route is klaar, de hapjes zijn uitgezocht en de artiesten geboekt. Zijn jullie er klaar voor?


Wat mag je van ons verwachten? We verzamelen wederom rond half 11 en sluiten de dag af rond 18.30 uur. Uiteraard hebben we voor jullie een prachtige route over de Friese wateren uitgezet. Wederom geldt hiervoor: deelnemende sloepen kunnen niet dieper dan 1 meter steken.

Het eindfeest bij Oostergoo in Grou was het spektakel waar we een prachtige dag mee hebben afgesloten. Het eindfeest is precies wat wij als organisatie voor ogen hadden en dit willen we jullie in 2023 weer bieden. Uiteraard, de 'Bourgondische sloepentocht' zou geen geslaagd evenement zijn zonder de nadruk op 'Bourgondische' te hebben: live-cooking, heerlijke wijnen, verse cocktails en heel veel hapjes!

Daarnaast hebben we ook een fantastisch back-up programma mocht het weer ons in de steek laten. Oftewel, 11 juni gaan we, weer of geen weer, een prachtige dag beleven met zijn allen.

Voor de huursloepen hebben wij een haal- en brengservice geregeld! Tijdens de 2023 editie is de finishlocatie niet hetzelfde als de startlocatie. Om ook de deelnemers in de huursloepen van het volledige programma te kunnen laten genieten, verzamelen jullie 's ochtends al bij de finishlocatie waar vervoer voor jullie geregeld is welke jullie naar de startlocatie brengt. Bij de startlocatie ligt jullie huursloep al klaar: dat is pas service!

Bij aankomst op de finishlocatie halen jullie je spullen uit de huursloep en wordt de huursloep retour gebracht door iemand van de organisatie.

Dit jaar staat het ons echter niet toe om de deelname onbeperkt te laten: we hebben maximaal ruimte voor 45 sloepen gedurende de dag.Aanmeldingsformulier